Çakıl Taşları 5. bölüm Fragmanı

Gençler Doğan'ın tefeciler tarafından rehin alındığını öğrenir. Adamlar Cihan'a parayı getirmesi için akşama kadar süre verir. Cihan, abisini kurtarmak için çırpınırken Ekrem, Cenker ve diğerleri de onu yalnız bırakmaz. Sorunu temiz yoldan halletmeye çalışırlar ancak işin içinden çıkamazlar. Tüm umutların tükendiği bir anda Cihan'a en büyük destek hiç beklemediği bir kişiden gelir. Zaman daralırken bizimkiler parayı toplamak için birçok yol denerler. Ama felek onlara pek de cömert davranmaz.

Bir başkası için ilk defa taşın altına elini sokan Ekrem, talihsiz bir yanlış anlaşılmaya maruz kalır. Uğradığı haksızlık ona çok ağır gelir.

Ayçin'in ömür törpüsü Anıl da bu arada boş durmaz. Ayçin'den umduğunu bulamayınca çözümü ona hayatı zindan etmekte bulur. Ortalığı iyice karıştırmak için soluğu Melih'in yanında alır. Ayçin'i ızdırap dolu saatler beklemektedir.

Semra banka kredisi yalanı yüzünden iyice köşeye sıkışır. Sevil vicdanıyla annesi arasında kalır ancak işler kontrolden çıkar. Bu beyaz yalan aile ocağına yıldırım gibi düşer.