Av Mevsimi Film İzle

Dram, Macera, Polisiye, Suç türlerindeki Av Mevsimi filmi 2010 Türkiye yapımıdır. Yönetmenliğini Yavuz Turgul 'un yaptığı filmin başrol oyuncuları Cem Yılmaz ve Şener Şen 'dir. Film 3 Aralık 2010 tarihinde Türkiye vizyonları ile buluşmuştur. En kısa zamanda full şekilde izleteceğiz.Film hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşınız.

Kolpaçino Film İzle

Komedi ve Aksiyon türündeki Kolpaçino yönetmenliğini Atıl İnaç 'ın yaptığı 2009 yapımı bir filmdir. 29 Ekim 2009 tarihinde Türkiye vizyonları ile buluşmuştur. Başrollerini Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş 'ın oynadığı bu film bizi gülmekten öldürecek... Kolpaçino filmini size HD kalitesinde izletme imkanı sunuyoruz, Lütfen izlediğimiz filmlere yorum yapalım, Keyifli seyirler! Sinemada izleme imkanı bulmuştum. Şafak Sezer'in en iyi sinema filmi diyebilirim. Aydemir Akbaş bu filme çok yakışmış. En çok güldüğüm sahne, Ölüyü gömmeye gittiklerinde gelişen olaylardı :) Zevk alarak izleceğiniz bir film..

Teenage Cavegirl Erotik Film İzle

Tahra (Jezebelle Bond), zamanda atlamalar yaparak gezinmektedir ve sonunda kendini bir çiftin yanında bulur. Mağara dönemlerinde gelişen olaylarda bir profesörün yardımcısı ve kendisiyle derin ilişkiler gelişir…
Sahneleri ve konusu ile tam olarak erotik bir film olan ve içinde komedi unsurları da barındıran yapım, aldığı yorumlara göre oldukça beğeniliyor...

Sorceress Erotik Film İzle

Aynı işyerinde arkadaş olan Erica ve Larry evlenirler. İşyerindeki başka bir kadının, Larry’e karanlık güçlerini uyguladığını düşünen Erica bunun üzerine gider ve seks, şehvet, korku dolu bir üçgenin içine girer…
IMDB Puanı: 3.3/10
Tür: Erotik, Gerilim
Yönetmen: Jim Wynorski
Oyuncular: Linda Blair,
Edward Albert, Julie Strain
Süre: 1saat 33dk

Rod Steele 0014 Erotik Film İzle

Gizli Ajan Rod Steele, dünyayı Arch-Villainess denilen azılı bir suçludan kurtarmak için iş başına geçer. Arch, bütün dünyaya şehvetle ilgili bir virüs yaymaktadır. Ona ulaşmak için adım adım ilerleyen Rod 0014, en son hedefine ulaşabilecek midir?

Alacakaranlık Yeni Ay Film İzle

Bir önceki 1.bölümündede anlattığım gibi bir vampir saldırısı gerçekleşiyordu ve Edward Isabellayı korumaya çalışıyordu tam koruyamadı diyelim şimdiki bölüm ise yeni ay efsanesi olarak geldi ve vampir saldırısının ardından iyileşmeye başlayan Isabella kısaca biz filmdeki gibi Bella diyelim 17 yaşını bitirmek üzeredir.Ve yeni yaşdönemi için ailesi ve Edward doğumgünü kutlamak için beklemektedirler.Geçirdiği o ufak kazadan sonra bella,vejetaryan olmuş Jasper‘ın vampir kimliğinin karanlık yüzü ile karşılaşmaktadır.Daha sonra Bellayı korumak amaçlı ailesi başka yere taşınmanın doğru olduğuna karar verir.Bu süre içerisinde Edward belladan ayrılmaktadır ve bidaha Bellanın bulamıcağı bi yere gider daha sonra sonlara doğru gerilim dolu dakikalar ve mutlu son gerçekleşecektir.

Leon - Sevginin Gücü Film İzle

Aksiyon, Dram, Suç ekseninde geçen Leon: Sevginin Gücü filmi 1994 Fransız yapımıdır. Film IMDb'den 10 üzerinden 8.6 alarak en iyi 37. film olmuştur. Luc Besson 'un yönetmenlik yaptığı filmin usta oyuncuları Jean Reno ve Natalie Portman 'dır. Natalie Portman filmde 12 yaşında Mathilda adlı bir kızı canlandırıyor, Jean Reno (Leon) kaldığı dairede Mathilda 'nın ailesinin gözlerinin önünde öldürülmesine tanık olur, Mathilda dışardadır ve eve geldiğinde ailesindeki herkesin öldüğünü görür ve çaktırmadan Leon'un dairesine giderek yardım ister. Leon ise profesyonel bir katildir ama Mathilda 'nın bu durumuna üzülür ve ona yardım edecektir.. Mutlaka izlenmesi gereken bir film.. İyi seyirler..

Horton Kimi Duyuyor Film İzle

Aile, Animasyon, Komedi, Macera türlerindeki Horton Kimi Duyuyor filmi 2008 yapımıdır. IMDb'den 10 üzerinden 7.3 puan alan filmin yönetmenliğini Jimmy Hayward yapmıştır. Başrol oyuncusu ise Jim Carrey 'dir. Konusu: Bir gün,kahramanımız olan fil Horton bir ağlama ve yardım sesi duyar.Sesin geldiği yerde kimseyi göremesede yardım etmeye karar verir.Ancak başına gelenler ve komşuları yüzünden yardım etmesi hiçte kolay olmayacaktır. İyi seyirler.

Rio Film izle

Animasyon,Macera, Komedi, Aksiyon türlerindeki film 2011 ABD yapımıdır.IMDB'den 7.4 puan alan filmin yönetmeni ise Carlos Saldanha'dır.Anne Hathaway filmin başrol oyuncusudur.Lütfen film ile ilgili görüşlerinizi belirtiniz.