Yedek Polisler Film izle

Highsmith ve Danson şehrin kahraman polisleridir. Ödüllü polisler yalnız şehrin insanları için değil, polis teşkilatının da idolleridir. Dedektif Terry Hoitz ve Adam Gamble ise masa başında evraklara gömülmüş polis memurlarıdır. Günlerini monoton bir şekilde geçiren ortaklardan Terry'nin bu duruma canı sıkılmaya başlar. Herkesin Highsmith ve Danson'a imrenmesine artık katlanamaz.
Böylece ortağı Alan'ı da yanına alıp sokaklara çıkmaya ve kendilerinin ne kadar  "sert polisler" olduğunu kanıtlamaya karar verir. Ancak kafadar polislerin planları bekledikleri gibi işlemez.

Harbi Define Film izle

Amerikalı bir grup araştırmacı 1960'lı yıllarda İç Ege'nin bir köyüne gelir. Karun hazinelerini bulurlar ve hazinenin en değerli parçalarından birini alıp götürürler. 1960'lardan günümüze taşınan bu macera dolu öyküde ölüm döşeğindeki Tahir, 4 erkek çocuğunu ölmeden önce etrafına toplar ve onlara bırakacağı bir mirası olmadığından, Amerikalıların gelişinden ve yıllardır sakladığı sırrından bahseder ve hayata gözlerini yumar.

Bu sır; Uşak'ın bir köyünde bulunan evlerinin altındaki saklı bir hazinedir. Babalarının defin işlemlerini halleden kardeşler, köylerine gidip hazineyi bulma konusunda başta kararsız kalırlar ve tartışırlar. Sonra bir falcının yanına giderler. Cingöz Falcı köydeki evden ve hazinden bahsedince kardeşlerin kararı değişir ve hepsi zengin olma hayali kurmaya başlar. En sonunda istemeyerekte olsa Ramazan( Önder AÇIKBAŞ) Cemil (Cengiz KÜÇÜKAYVAZ), Kenan ( Cüneyt Arda PAMUK) Ender( Melih OĞUZHAN ) ve Hoca ( Kemal KURUÇAY ) Uşak'a doğru yola koyulurlar. Birbirine zıt 4 kardeş ve bir falcı hoca yoldadır artık. Yolda başlarına birbirinden ilginç, komik ve zorlayıcı olaylar gelir. Komik olaylar zinciri ile dolu bir yolculuktan sonra köye varırlar.

Köye hazine aramak için gelen 4 kardeş bir yandan hazineyi ararken diğer yandan da kendilerini keşfe çıkarlar. Köy hayatının temizliği ve saflığı, köy insanın samimiyeti ve komik halleri hazine arayan bu 4 kardeşte büyük değişimlere yol açacaktır.

Dj Ateş Senden Sonrası Yok Dinle

Recep İvedik 3 Film izle

Film Adı: Recep İvedik 3
Film Türü: Komedi
Film Süresi: 1 saat 45 dakika
Yönetmeni:Togan Gökbakar
Başroldeki Oyuncular: Şahan Gökbakar-Zeynep çamcı-Deniz Bozkurt-Oktay Dener
Film KONUSU: Ninesinin vefatından sonra depresyona giren Recep, her gece uyudunda rüyasında kendisine “hayvan” olarak seslenen dedesini görmektedir. Bu rüyaların üzerine mahallenin yaşlı kadınlarından yardım almak ister, cinci hocalardan medet umar. Bu arada psikologların da kapısını çalar ama derdine çare hiç bir yerde bulamaz…
iyi seyirler Dileriz..
Film Sonunda Yorumlarını bekleriz..

Serdar Ortaç Kara Kedi Dinle

Serdar Ortaç Kara Kedi Dinle Şarkı Sözü

Kara kedi gireceğine aramıza,
Seni şöyle alalım otur yakınımıza...
Tüm gereksiz arızalar gitti gideli...
Günün en güzeli sen.
Güzeliz iki deli...

Olsun varsın sebebi çok,
Önüme geçme yanarsın, kaderi çok.

Dj Ateş Cennetim Kara Gözlerin Dinle

Dj ateş Dinle,Dj Ateş şarkıları, Dj Ateş 2011 albümü, Dj Ateş Resimleri, Dj Ateş

The Loved Ones Filmini izle

The Loved Ones Film izle, Online The Loved Ones izle, Korku izle, Bedava Korku Filmi izle
Film Adı: The Loved Ones
Film Türü: Korku
Film Süresi: 1 saat 45 dakika
Film yönetmeni: Sean Byrne
Başroldeki Oyuncular: Richard Wilson-Xavier Samuel-Robin McLeavy-Jessica McNamee
Filmde Brent adındaki genç bir trafık kazasında babasını kaybetmiştir. Olayın üzerinden yıllar geçmiş olsada hala büyük bir suçluluk hissetmektedir. Brent Okulun yaz sonu partisinde Lola ismindeki kızdan çok hoşlanır ve ona teklif eder. Ancak bilmedigi çok önemli birsey vardır lola normal bir kız degildir sorunları olan psikopat bir kızdır lola ve babası yaşamakta olduları evi tam bir işkence evine çevirmişlerdir.. ellerine geçen insanlara çok fena işkencelere yaparak öldürmektedirler. Brent de bu tuzaga yavaşça düşmeye başlar…
iyi izlemeler dileriz.. Film sonrası yorumlarınızı bekleriz..

Karnaval Filmini izle

Konusu: Gezici bir karnaval, Nebraska’da sıradan bir kasabaya gelir. Herkesin konuştuğu tek konu Jersey Şeytanı denilen yaratıktır. Ancak kafesinde tutulan bu yaratık kaçmayı başarınca ölümlerin de başlaması üzeirne. Kasabanın şerifi Sam Atlas liderliğindeki grup, yaratığı öldürmenin yollarını arayacaklardır.

Buz Devri 3 Dinozorların Şafağı Film izle

Film Detay

IMDB Puanı:7.1/10
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aile, Animasyon
Yönetmen:Carlos Saldanha, Mike Thurmeier
Senaryo:Yoni Brenner, Mike Reiss, Jason Carter, Peter Ackerman, Michael Berg
Yapımcı:John C. Donkin, Lori Forte
Müzik:John Powell
Dağıtım:Tiglon
Filmin Websitesi:www.iceagemovie.com
Süre:1 saat 34 dk
Gösterim Tarihi: 01 Temmuz 2009 (Türkiye)

Filmin Özeti

Dinazorlar iniyor! Ice Age’in yeni filminde karşımıza dinazorlar çıkıyor. Kaplanlara, avcılara, eriyen buzullara kafa tutan kahramanlarımız bu sefer dinazorlarla karşı karşıya geliyor. Film dinazorların her zaman yaşadığını, buzun erimesiyle ortaya çıktıklarını öne sürüyor.
Filmin maskotu olan fare Scrat cevzinin peşine düşerek bizi yine gülmekten kıracağa benziyor. Kahramanlarımız Sid, Manny ve Diego’ya ikinci bölümde yer alan Ellie ve fareler, bu bölümde de eşlik ediyor.

Suç Bizim Işimiz Film izle

Yapım: Fransa
Tür: Gizem , Komedi , Suç
Oyuncular: Melvil Poupaud , Chiara Mastroianni , Catherine Frot , Andre Dussollier , Claude Rich
Yönetmen: Pascal Thomas
Senaryo: Clémence De Bieville , François Caviglioli , Pascal Thomas
Senaryo (Kitap): Agatha Christie
Yapımcı: Nathalie Lafaurie
Görüntü Yönetmeni: Renan Pollès
Görüntü Yönetmeni: Reinhardt Wagner
Süre: 1 saat 49 dk
Konusu: Belisaire ve Prudence amator dedektiflik yapan bir çifttir. Onlara ziyarete gelen Babette trende bir cinayete tanık olduğunu söler ama elinde hiç bir delil yoktur. Yaşlı çiftimizde olayı araştırmak için olayın olduğu yere gider.

The Loved Ones Film izle

Yapım: 2009, Avustralya
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Sean Byrne
Senaryo: Sean Byrne
Yapımcı: Mark Lazarus, Michael Boughen
Görüntü Yönetmeni: Simon Chapman
Müzik: David Roy Williams, Andrew Fuller

Clockstoppers Film izle

Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 11 Ekim 2002
Yönetmen : Jonathan Frakes
Senaryo : Rob Hedden , J. David Stem , David N. Weiss
Görüntü Yönetmeni : Tim Suhrstedt
Müzik : Ralph Sall , Jamshied Sharifi
Yapım : 2002, ABD , 94 dk.
Oyuncular Jesse Bradford (Zak Gibbs) , French Stewart (Dr. Earl Dopler) , Paula Garcés (Francesca DeLaCruz) , Michael Biehn (Henry Gates) , Robin Thomas (Dr. George Gibbs)
Film hakkında kısa bilgi:Eğer zamanı durdurabilseydiniz ne olurdu? Zak Gibbs yanlışlıkla bir makinayı harekete geçirir.Babasından kalma tuhaf kol saatini taktığında ise çok garip bir şeyler olduğunu farkeder. Saati takan kişi düğmelerden birine bastığında zaman durmakta ve geçmiş ile gelecek arasında gezme imkanı ortaya çıkmaktadır.

Kiss Kiss Bang Bang Film İzle

IMDB Puanı:7.8/10
Yapım:2005 ~ ABD
Tür:Gerilim, Gizem, Komedi, Macera
Yönetmen:Shane Black
Oyuncular:Robert Downey Jr., Michelle Monaghan, Val Kilmer, Shannyn Sossamon, Rockmond Dunbar, Dash Mihok, Angela Lindvall, Larry Miller, Ariel Winter, Corbin Bernsen, Nancy Fish
Senaryo:Shane Black
Senaryo (Kitap):Brett Halliday
Yapımcı:Joel Silver
Görüntü Yönetmeni:Michael Barrett
Müzik:John Ottman
Süre:1 saat 42 dk
Gösterim Tarihi: 25 Kasım 2005 (Türkiye)
Konusu: Harry ufak hırsızlıklarla geçinen bir adamken birgun kendisini bir cinayetin soruşturmasının tam ortasında bulacaktır.
IMDB Puanı:7.8/10Yapım:2005 ~ ABDTür:Gerilim, Gizem, Komedi, MaceraYönetmen:Shane BlackOyuncular:Robert Downey Jr., Michelle Monaghan, Val Kilmer, Shannyn Sossamon, Rockmond Dunbar, Dash Mihok, Angela Lindvall, Larry Miller, Ariel Winter, Corbin Bernsen, Nancy FishSenaryo:Shane BlackSenaryo (Kitap):Brett HallidayYapımcı:Joel SilverGörüntü Yönetmeni:Michael BarrettMüzik:John OttmanSüre:1 saat 42 dkGösterim Tarihi: 25 Kasım 2005 (Türkiye)Konusu: Harry ufak hırsızlıklarla geçinen bir adamken birgun kendisini bir cinayetin soruşturmasının tam ortasında bulacaktır.

Ölü Adamın Cömertliği Summer Love Film İzle

Tür:Western-Aksiyon
Ülke:Polonya
Yapım:2006
Dil:Türkçe Dublaj
Yönetmen:Piotr Uklanski
Oyuncu Kadrosu:
Boguslaw Linda (The Sheriff), Karel Roden (The Stranger), Katarzyna Figura (The Woman), Val Kilmer (The Wanted Man), Peter Aubrey ( (voice)), Anna Baniowska (Dying Young Woman), Marek Barbasiewicz (State Marshall), Luke Carpenter (Telegram Boy), Jerzy Cnota (Town Folk #1), Steve Daly ( (voice))
Konusu: :Kasabada huzur bozan bir haydut için ortaya konulan ödül karşılığında bir yabancı onu şerife teslim eder ve parasını almak ister.. Ancak şerif kurnazca bir plan yaparak kasabanın havasını tekrar değiştirecektir.

Tarkan Öp Dinle

Tarkan Öp 2010 Dinle, Tarkan Öp Dinle Şarkısını Dinle, Online Tarkan Öp Dinle,Yeni Albüm 2010, Klip 2010 ,Tarkan Öp Dinle 2010 · Tarkan Öp Dinle 2010 Öp Dinle · Tarkan Öp şarkı Sözleri · Tarkan Öp

fatmagülün suçu ne 4. bölüm fragman

Başrolunde beren saat ve engin akyürek'in rol aldığı, adından oldukça fazla söz ettiren fatmagülün suçu ne adlı yerli dizinin 7 ekim 2010 tarihinde yayınlanacak olan 4. bölüm fragmanı kanal d ekranlarında yayınlandıktan sonra sitemize eklenecektir.

Çocuklar Duymasın 10. Bölüm

Duygu'ya gelen görücülere Haluk'un vereceği cevap bu bölümde belli oluyor. Meltem kültürel çatışma yaşadığı dünür adaylarından bir an önce kurtulmak istemektedir. Ancak Egeli görücüler ertesi gün yemeğe gelmeyi başarır. Yemekte alkolün dozu kaçınca ortalık iyice karışır. Meltem, Duygu'yu evlenmekten vazgeçirmeye çalışır. Ancak Berke'ye aşık olan Duygu, pes edecek gibi görünmemektedir. Olay anne-kız çatışmasının yanı sıra aşk ve mantık tartışmasına dönüşür. Duygu'ya görücü gelmesi, Şükrü'nün de gündemine evliliği sokar.

Çaycı Hüseyin ve Şükrü evlenecek kadın arayışına girerler. Emine'den 'helal süt emmiş' bir kız bulmasını isterler. İşyerinde ise hiç beklenmedik bir gelişme olur. Patroniçe Canan Hanım Haluk'a ilgi duymaya başlar. Haluk'la yakınlaşmayı kafasına koyan Canan Hanım, birlikte iş gezisine çıkmayı planlar. Taşfırın Erkeği'nin bu beklenmedik durum karşısında göstereceği tepkiler merak konusudur.

Beton Orçun, eve köpek alınması için ortalığı velveleye verir. Başta Dominant Gönül, herkes Beton Orçun'u ikna etmeye çalışır. Ancak Beton Orçun'un gözüne girmek isteyen Zero Erkek Tuna, elinde bir köpekle eve gelince, birbirinden komik sahneler ortaya çıkar.

Sadık Karan Aman üstüme Geliyorlar Dinle

Aman 2008, Full Albüm, Rapidshare İndir, Sadık Karan, Sadık Karan Aman 2008 Full Albüm Rapidshare İndir

Manisaspor Beşiktaş maçını canlı izle

Beşiktaş zorlu Manisa deplasmanına gidiyor. Geçen hafta kendi evinde 0-0 berabere kalan kara kartal bakalım manisaspor deplasmanında ne yapacak Mustafa denizli ve öğrencileri mutlak 3 puan için sahaya cıkacaklardır. Zorda olsa 3 puanı almanı bilir Bjk maçın başlama saati 20:00 naklen lig tv ekranlarında
Beşiktaş Antalyaspor Maçını Canlı izlemek için Aşagıdaki Linke Tıklayınız...

Finding Bliss Film izle

IMDB:5,5
Yapım:2008, 2009 ~ ABD
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Julie Davis
Senaryo:Julie Davis
Yapımcı:Leelee Sobieski, Rich Cowan, Scott Mandell, Don Bloomfield, Daniel Toll, Jeff Rice, David E. Ornston
Görüntü Yönetmeni:Peter N. Green
Müzik:John Swihart
Süre:1 saat 36 dk
Konusu: Asıl amacının kendi filminde oynamak olması farkedilince  Jeff Drake nin filminde oynanmaya zorlanan Jody Balaban tartışmalı bir ilşkiye girerler derken bu ilişki aşka dönüşür.
IMDB:5,5Yapım:2008, 2009 ~ ABDTür:Komedi, RomantikYönetmen:Julie DavisSenaryo:Julie DavisYapımcı:Leelee Sobieski, Rich Cowan, Scott Mandell, Don Bloomfield, Daniel Toll, Jeff Rice, David E. OrnstonGörüntü Yönetmeni:Peter N. GreenMüzik:John SwihartSüre:1 saat 36 dkKonusu: Asıl amacının kendi filminde oynamak olması farkedilince  Jeff Drake nin filminde oynanmaya zorlanan Jody Balaban tartışmalı bir ilşkiye girerler derken bu ilişki aşka dönüşür.

Almanya Türkiye Maçı Canlı izle

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme maçında Almanya Türkiye A Grubu maçında 8 Ekim Cuma günü Berlin’de karşılaşıyor. Berlin Olimpiyat Stadında oynanacak olan maç saat 20.00 de başlayacak. Türkiye Almanya milli maçını Ntv televizyonundan canlı olarak izleyebiliceksiniz..

Beşiktaş Antalyaspor Maçını Canlı izlemek için Aşagıdaki Linke Tıklayınız...

Mercy Film izle

IMDB:6,4
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Dram , Romantik
Oyuncular: James Caan , Scott Caan , Erika Christensen , Whitney Able , Alexie Gilmore
Yönetmen: Patrick Hoelck
Senaryo: Scott Caan
Yapımcı: Scott Caan , Phil Parmet , Vince Palomino
Görüntü Yönetmeni: Phil Parmet
Görüntü Yönetmeni: Mader
Süre: 1 saat 27 dk
Konusu: Genç yazar romantik bir aşk hikayesi yazmaya karar verdiğinde önce kendisinin böyle bir aşk yaşayıp daha sonra yazmasının doğru olacağını düşünür.
IMDB:6,4Yapım: 2009 ~ ABDTür: Dram , RomantikOyuncular: James Caan , Scott Caan , Erika Christensen , Whitney Able , Alexie GilmoreYönetmen: Patrick HoelckSenaryo: Scott CaanYapımcı: Scott Caan , Phil Parmet , Vince PalominoGörüntü Yönetmeni: Phil ParmetGörüntü Yönetmeni: MaderSüre: 1 saat 27 dkKonusu: Genç yazar romantik bir aşk hikayesi yazmaya karar verdiğinde önce kendisinin böyle bir aşk yaşayıp daha sonra yazmasının doğru olacağını düşünür.