Samsunspor Adanaspor Maçı Canlı izle

5 haftadır üst üste galip gelerek alt sıralardan kurtulan ve ilk 6 yı zorlayan samsunspor yine kendisi gibi üst sıralara çıkarak rahatlamak isteyen adanaspor'u ağırlıyor.Son zamanlardaki çıkışı ile kendinden söz ettiren karadeniz ekibi bugünki maçta adanaspor'u çok zorlayacaktır.Tahminimiz ise adanaspor en az beraberlik ile dönebilir

Beşiktaş Antalyaspor Maçını Canlı izlemek için Aşagıdaki Linke Tıklayınız...

Night Shade Erotik Film izle

Night Shade +18 Filmi izle, +18 Filmler izle, Erotik izle, online +18 izle
Film Adı: Night Shade
Film Türü: +18 Erotik
Film Süresi: 1 saat 27 dakika
Film yönetmeni: Fred Olen Ray
Başroldeki Oyuncular: Jennifer Burton-Tim Abell-Tane McClure-Teresa Politi
Filmde vampir görünümlü kadınlarla yaşamlarını sürdürdügü anların anlatıldığı film konulu erotik filmler seçeneginde izlenebilecek yapımlardan biri olarak Night Shade filmi için iyi seyirler dileriz..

Davetsiz Çapkınlar Film izle

Davetsiz Çapkınlar Filmini izle,Online Wedding Crashers izle,Komedi Filmi izle
Film Adı: Davetsiz Çapkınlar
Film Türü: Romantik ve Komedi
Film Süresi: 1 saat 55 dakika
Film yönetmeni: David Dobkin
Başroldeki Oyuncular: Rachel McAdams-Christopher Walken-Owen Wilson-Bradley Cooper-Vince Vaughn-Jennifer Alden-Diora Baird
Isla Fisher-David Conrad
John Beckwith ve Jeremy Grey, hiç tanımadıkları kişilerin düğünlereine davetsiz girmeyi her defasında başaran ve dügündeki güzel, genç kızları tavlamakta baya iyi iki çapkındır. Davetsiz girdikleri her düğünde en güzel kızlarla tanışmayı başaran iki arkadaştır, son olarak William Cleary adındaki yakın arkadaşlarının nikah tazeleyeceklerini duyarlar. Bu 2 kafadarın tam istedigi gibi bir fırsat olan bu düğündeki amaçları, gelinin en samimi oldugu arkadaşları olan (Cleary ve Gloria)yı tavlamaya çalışmak olacaktır.. John, Claire ile bütün zorlukları atlattıktan sonra , havalı Sack ile mücadele etmek zorunda kalacak ve oyunun kuralları yavaş yavaş degişmeye başlıyacaktır…
iyi seyirler dileriz.. Film hakkında yorumlarınızı bekleriz..

Adana Rap Time Gerçek Aşka Fatiha Dinle

Adana Rap Time Gerçek Aşka Fatiha Klipi Filmizleamq iyi Seyirler Diler...

Cehennem 3D Film izLe

4920380247bb8f86d004b
Yapım: 2010 ~ Türkiye
Tür: 3 Boyutlu,  Gerilim,  Gizem,  Korku
Yönetmen:Biray Dalkıran
Oyuncular: Ogün Kaptanoğlu,  Tuba Melis Türk,  Serhan Süsler,  Pelin Eriş
Süre:1 saat 55 dk
Biray Dalkıran’ın yönettiği ve Ogün Kaptanoğlu, Tuğba Melis Türk ile Serhan Süsler’in oynadığı Cehennem, 01 Ekim 2010′da Medyavizyon Film dağıtımıyla Hayalet Filmevi – Fono Film – Oskar Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Hayalet Tanıtım Hizmetleri, Türkiye’nin ilk 3D (3 boyutlu) filmi Cehennem’in çekimlerine 28.04.2010’da başladı. Yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın üstlendiği film, yurtdışından gelecek olan 3D supervisorları ve teknisyenleri yardımı ile çekilecek. Cehennem adlı filmin başrollerini Ogün Kaptanoğlu, Tuğba Melis Türk ve Serhan Süsler gibi oyuncuların paylaştığı film, Medyavizyon’un dağıtımı ile gösterime girecek.

Raydan Çıkanlar Film izle

Raydan Çıkanlar Filmini izle, Gerilim Filmi izle, Dram filmleri izle, bedava film izle
Film Adı: Raydan Çıkanlar
Film Türü: Gerilim ve Dram
Film Süresi: 1 saat 51 dakika
Film yönetmeni: Mikael Hafstrom
Başroldeki Oyuncular: David Morrissey-Jennifer Aniston-Melissa George-Clive Owen-Vincent Cassel
Filmde Charles Schine Chicago’da oturmaktadır hergün aynı saate aynı yerden trene binerek çalışmış oldugu reklam ajansına gitmektedir.. Fakat bir gün sabah kalktıgı zaman işe geç kalmıştır ve aynı saatte binmiş oldugu treni kaçırır. Ve o andan itibaren hayatında bazı şeyler biranda degişir nedeni ise Lucinda adına güzel bir kadınla tanışır..Bir anda herşey farklı bir boyut kazanır bir birlerine olan aşkları çok hızlı bir şekilde yol alır Charles Schine evli ve 2 çocuk babasıdır bu konuyu kimseye açamazlar ve ileri zamanlarda Charles Schine aile hayatından hiçbir eser kalmayayacaktır…
iyi izlemeler dileriz.. film sonrası yorumlarınızı bekleriz..

RocknRolla Film izle

RocknRolla Filmini izle, Gerilim Filmleri izle, Suç filmi izle, Full aksiyon izle
Film Adı: RocknRolla
Film Türü: Aksiyon-Gerilim-Suç- Komedi
Film Süresi: 1 saat 41 dakika
Film yönetmeni: Guy Ritchie
Başroldeki Oyuncular: Tom Hardy-Gerard Butler-Gemma Arterton-Mark Strong-Thandie Newton-Toby Kebbell-Jamie Campbell
Film hakkında: yeni nesilin İngiltere’sinde, Lonra da olan hikayede uyuşturucu maddeleri bile rafa kaldırmayı başaran ve artık yerini emlak pazarlıkları ve büyük çekişmelere bırakmıştır. Bu kuvveti elinde tutan Lenny adında Rus gangster önderi, aynı zamanda bürokrasiyi bile idare etmektedir. Ortada dolaşan bu güzel paranın farkında olan diğer zenginler, hatta Rock yıldızları bile zamanla artık bu işlerle ilgilenmeye dogru yönelecektir..
iyi izlemeler dileriz.. Yorumlarınızı bekleriz..

The Seventh Seal – Yedinci Mühür İzle

IMDB:8,4
Tür : Dram / Fantastik / Gerilim
Filmini ORjinal adı : Det sjunde inseglet
Yönetmen : Ingmar Bergman
Yapım : 1957, İsveç
Süre : 92 dk.
Oyuncular Gunnar Björnstrand (Jöns) , Bengt Ekerot (Ölüm) , Nils Poppe (Jof)
Max von Sydow (Antonius Block) , Bibi Andersson (Jof’un Karısı Mia)
Inga Gill (Lisa) , Maud Hansson (Cadı) , Inga Landgré (Karin)
Konusu: Tüm zamanların en iyi filmlerinden biri”  Eric Rohmer
Bergman ın en ünlü filmlerinden Yedinci Mühür, on yıl süren bir Haçlı seferinden vebanın kol gezdiği ülkesine dönerken yolu Ölüm tarafından kesilen bir şövalyenin öyküsüdür. Ölüm’ü bir satranç oyununa davet eden şövalye eğer onu yenebilirse yaşamına kaldığı yerden devam edecektir.
Yedinci Mühür, kıyamet tehdidi altında yaşamın anlamını çözmeye çalışan yalnız bir adamın çarpıcı bir portresidir. Film, inanç sistemlerinin erozyona uğradığı, nükleer bir kıyametin gündelik tehdit olduğu 1950’lerin dünyasında insanlığın hangi değerlere sarılması gerektiğini sorgular. Bu özelliğiyle yeni bir tür varoluşçu sinemanın da ikonu olmuştur. Her sinemaseverin izlemesi gereken bu yapıtın etkileri Woody Allen’dan David Lynch’e birçok yönetmenin filmlerinde görülebilir.
IMDB:8,4Tür : Dram / Fantastik / GerilimFilmini ORjinal adı : Det sjunde insegletYönetmen : Ingmar BergmanYapım : 1957, İsveçSüre : 92 dk.Oyuncular Gunnar Björnstrand (Jöns) , Bengt Ekerot (Ölüm) , Nils Poppe (Jof)Max von Sydow (Antonius Block) , Bibi Andersson (Jof’un Karısı Mia)Inga Gill (Lisa) , Maud Hansson (Cadı) , Inga Landgré (Karin)Konusu: Tüm zamanların en iyi filmlerinden biri”  Eric RohmerBergman ın en ünlü filmlerinden Yedinci Mühür, on yıl süren bir Haçlı seferinden vebanın kol gezdiği ülkesine dönerken yolu Ölüm tarafından kesilen bir şövalyenin öyküsüdür. Ölüm’ü bir satranç oyununa davet eden şövalye eğer onu yenebilirse yaşamına kaldığı yerden devam edecektir.Yedinci Mühür, kıyamet tehdidi altında yaşamın anlamını çözmeye çalışan yalnız bir adamın çarpıcı bir portresidir. Film, inanç sistemlerinin erozyona uğradığı, nükleer bir kıyametin gündelik tehdit olduğu 1950’lerin dünyasında insanlığın hangi değerlere sarılması gerektiğini sorgular. Bu özelliğiyle yeni bir tür varoluşçu sinemanın da ikonu olmuştur. Her sinemaseverin izlemesi gereken bu yapıtın etkileri Woody Allen’dan David Lynch’e birçok yönetmenin filmlerinde görülebilir.

Esrarengiz Sevgili L’annulaire Erotik izle

Film Adı: Esrarengiz Sevgili
Film Türü: Erotik +18
Film Süresi: 1 saat 40 dakika
Yönetmen: Diane Bertrand
Başroldekiler: Olga Kurylenko-Marc Barbé- Stipe Erceg-Edith Scob-Hanns Zischler
Film Hakkında
20 yaşındaki Iris, bir meşrubat fabrikasının dolum hattında çalışmaktadır. Bir gün, yüzük parmağının bir kısmını iş kazası sonucu kaybeder ve işinden ayrılmak zorunda kalır. Iris yeni bir iş bulmak için bulunduğu yerden ayrılır, bir liman şehrinin yakınına taşınır.
iyi seyirler Dileriz..

Tornavida Yaşar Erotik Film izle

Film Adı: Tornavida Yaşar
Film Türü: Erotik +18
Film Süresi: 45 dakika
Film hakkında kısa bilgi :) İş arayan Yaşar eline geçen bütün fırsatları degerlendirmek ister bir gün gaztede gördügü iş ilanı dikkatini çeker adrese gider ve gazetecide işe başlar fakat çok geçmeden çalıştıgı yerin bir randevu evi oldugunu anlar..daha sonra olacakları siz düşünün.
iyi seyirler Dileriz. Yorumlarınızı bekleriz..

Sex yıldızının Dönüşü Arzu Okay Erotik izle

Film Adı: Sex yıldızının Dönüşü
Film Türü: Erotik +18
Film Süresi: 25 dakika
Başrolde: Arzu Okay
Yeşilçam erotik Film sevelerin hoşuna gidecek türden bir Film.
iyi seyirler Dileriz..Film hakkında yorumlarınızı bekleriz..

Erotic University Erotik Film izle

Film Adı: Erotic University
Film Türü: +18 Erotik
Film Süresi: 1 saat 21 dakika
Film yönetmeni: Francis Locke
Başroldeki Oyuncuları: Nikki Loren-Jolean Tyler-Ernesto Perdomo-April Hannah
Bir Grup üniversite ögrencisi okulun labaratuar kısmında inceleme yapmaktadırlar. İşleri bittigi zaman çıkmak isterler fakat orada kitli kaldıklarını anlarla bir süre sonra mecburen geceyi orda geçirmek zorunda kalırlar içlerinden birinin orada bulunan erotik film cd lerini bulmasıyla gecenin havası bir anda degişir Filmi izleyerek zamanı geçirmeye çalışacaklardır..
iyi seyirler Dileriz..
Not: Film Orjinal dil
Film hakkında yorumlarınızı bekleriz..

Son Hava Bükücü The Last Airbender Film izle

Son Hava Bükücü filmini izle, The Last Airbender izle, Online macera izle, bedava savaş filmleri izle
Film Adı: Son Hava Bükücü The Last Airbender
Film Türü: Savaş-Gerilim-Fantastik-Macera
Film Süresi: 1 saat 50 dakika
Film yönetmeni: M. Night Shyamalan
Film hakkında: Ateş, Dünya, Su, Hava Birbirine bağlı olarak yaşıyan aynı kaderi paylaşan 4 ulus.Ve bu kaderin yaşanmasında Ateş diğerlerine canice savaş açıcaktır..Ve bundan sonra Aang ın kaderin izinde giden 3 ulusu Dünya Hava Su uluslarını aynı yerde tutmak için hayatını Ulusları ateş in kötülüklerinden korumak için zaman gelmiştir.Bütün hakimeyiti kendi eline almak zorundadır..
iyi seyirler dileriz..
Film sonrası yorumlarınızı bekleriz..

Triple Tap Film izle

Triple Tap Filmini izle, Aksiyon filmi izle, Online Suç filmleri izle
Film Adı: Triple Tap
Film Türü: Gerilim, Suç ve Aksiyon
Film Süresi: 1 saat 35 dakika
Film yönetmeni: Tung-Shing Yee
Başroldeki Oyuncular: Alex Fong-Charlene Choi-Daniel Wu-Louis Koo-Bingbing Li
Filmde bir araç soygununa şans icabı tanık olan nişancı bir polisin soygunu yapan kişilerin orada bulunan birini rehin alındıgını görünce ateş etmeye başlar ve soyguncuları vurur. Fakat soygunculardan bir tanesi oradan kaçmayı başarır.aksiyon dolu sahnelerden bundan sonra başlıyacaktır..
iyi izlemeler dileriz.. film hakkında yorumlarınızı bekleriz..

Fatmagülün Suçu Ne 4. Bölüm Fragmanı

Fatmagülün Suçu Ne 4. Bölüm Fragmanı kanal d ekranlarinda 3. bölüm den hemen sonra televizyonda çıktığı zaman sitemize eklenecektir keyifli izlemeler dilerim.

Karanlık Saatler film izle

Karanlık Saatler filmini izle, Kokru filmleri izle, Gerilim izle, Bedava bilim kurgu Filmleri izle
Film Adı: Karanlık Saatler
Film Türü: Bilim kurgu-Korku-Gerilim
Film Süresi: 1 saat 35 dakika
Film yönetmeni: Paul Fox
Başroldeki Oyuncular: Jeff Seymour-Aidan Devine-Gordon CurrieBruce Mcfee-David Calderi
Iris Graham-Dov Tiefenbach
Film hakkında: Suç ortağı ile beraber evdekilere psikolojik oyunlar kurup korkunç dakikar yaşatacak olan Harlan durmak bilmez ve o gece kabusa çevirecektir..
iyi izlemeler dileriz.. yorumlarınızı bekleriz..

Rina Film izle

Yapım: 2009 ~ Türkiye
Tür: Dram
Oyuncular: Merve Sevi , Paşhan Yılmazel , Cezmi Baskın , Ayten Uncuoğlu , Erdal Tosun
Yönetmen: Şenol Sönmez
Senaryo: Erkan Ersezer , Levent Pala , Şenol Sönmez
Yapımcı: Bülent Korkmaz , Cem Timürlenk
Görüntü Yönetmeni: Veysel Teksahin
Süre: 1 saat 45 dk
Gösterim Tarihi: 09 Nisan 2010 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Bir ada hikayesi olan Rina’da Ali, Ömer ve Umut adalı üç yakın arkadaştır. Ali plajda çalışmakta ve her yaz aşık olduğu kızın tatile gelmesini beklemekte, Umut babasıyla balıkçılık yapmakta ve adada sepetçilik yapan Zehra’ya sırılsıklam aşık ama bir türlü sevgilisinin abisine konuyu açamamakta, Ömer ise babasıyla üzüm bağında çalışmaktadır

7 Gün – Seven Days Film izle


IMDB:6,7
Tür Gerilim
Yönetmen Daniel Grou
Oyuncu Claude Legault, Rémy Girard
Yapım 2010, Kanada, 105 dk.
Filmin Konusu:Film küçük yaştaki genç bir kızın tecavüz edildikten sonra yaşadıklarını anlatmaktadır.Artık büyümüştür ve intikam alma zamanı gelmiştir.