Tören Film İzle

Film hakkında kısa bilgi:Hayatının erkegiyle tanışan ama bu durumdan habersiz olan bir kadın..İlişkilerinde ve evliliklerinde aradıgını bir türlü bulamayan bir adam..Taa ki birbirleriyle tanışana kadar :)..Ceremony – Tören filmini sitemizden Türkçe Dublaj olarak tek parça izleyebilirsiniz.Keyifli seyirler

Gişe Memuru Film İzle

Gişe Memuru
2010 yılı Türkiye yapımı, 6 Mayıs 2011 tarihinde gösterime giren dram türüne hakim ve Antalya Altın Portakal Film Festivali’n de En İyi Yönetmen ve En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü kazanmayı başaran Gişe Memuru Filmi arşimizdeki yerini Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Tolga Karaçelik yapmış olup, Yapımcılığını ise Güneş Zaid, Tolga Karaçelik, Necati Akpınar ve Engin Yenidünya isimlerinin oluşturduğu dört kişilik bir ekip üstlenmiştir.
Filmi izleyen izleyiciler hiç bir şekilde filmin tatmin edici olmadığını, çok durgun ve sıkıcı bir film olduğunu söylerken, az sayıda sinema sever filmi beğendiğini ifade ediyor.
Filmin Başrollerini Büşra Pekin, Ruhi Sarı, Nadir Sarıbacak, Sermet Yeşil, Mehmet Sabri Arafatlı, Zafer Diper, Nur Aysan, Nergis Öztürk, Serkan Ercan, Enes Mazak ve Mustafa Can Kılıç oynamışlardır.
Filmin Konusu : Dram türündeki bu filmin konusunda Sessiz ve içine kapanık gişe memuru Kenan’ın Çamlıca gişeler bölgesi ve evi arasında sıkışıp kalmış monoton hayatı yeni işletme şefinin denetime geldiği gün değişecektir.İyi Seyirler…