Almanya Türkiye Maçını Canlı izle

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme maçında Almanya Türkiye A Grubu maçında 8 Ekim Cuma günü Berlin’de karşılaşıyor. Berlin Olimpiyat Stadında oynanacak olan maç saat 20.00 de başlayacak. Türkiye Almanya milli maçını Ntv televizyonundan canlı olarak izleyebiliceksiniz..

Beşiktaş Antalyaspor Maçını Canlı izlemek için Aşagıdaki Linke Tıklayınız...

Samsunspor Adanaspor Maçını Canlı izle

5 haftadır üst üste galip gelerek alt sıralardan kurtulan ve ilk 6 yı zorlayan samsunspor yine kendisi gibi üst sıralara çıkarak rahatlamak isteyen adanaspor'u ağırlıyor.Son zamanlardaki çıkışı ile kendinden söz ettiren karadeniz ekibi bugünki maçta adanaspor'u çok zorlayacaktır.Tahminimiz ise adanaspor en az beraberlik ile dönebilir

Beşiktaş Antalyaspor Maçını Canlı izlemek için Aşagıdaki Linke Tıklayınız...

Açık Deniz 2 - Open Water 2 Film izle

Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 20 Ağustos 2008
Yönetmen : Chris Kentis
Senaryo : Chris Kentis
Görüntü Yönetmeni : Chris Kentis , Laura Lau
Yapım : 2008, ABD , 79 dk.
Oyuncular
Blanchard Ryan (Susan) , Daniel Travis (Daniel) , Saul Stein (Seth) , Estelle Lau
Genç bir çift, dalış yapmak için Reef Explorer adlı bir tekneyle denize açılırlar. Teknede 25 dalgıç ve 3 mürettebat vardır. Ryan ve Travis açık denizde dalışa uygun bröveleri olduğu için gruptan ayrı dalmaya karar verirler.
Keyifli bir dalış sonrası yüzeye çıktıklarında tekneyi bulamazlar. Dalgınlık ve kalabalık grup yüzünden mürettebat sayım yaparken hata yapmış ve genç çifti denizde unutmuşlardır.
Ryan ve Travis’in kayboldukları 24 saat sonra farkedilir ve aramalar başlar. Genç çiftin köpekbalıklarıyla dolu denizde hayatta kalmak için zorlu bir mücadeleye girmeleri gerekecektir.
Filmin, gerçek olaylardan yola çıkılarak senaryolaştırıldığını hatırlatalım…